Triomf de l’Unificació Badalona Sud i empat del Bufalà

0
    30

28/12/2012 – En la darrera jornada del 2012, a Tercera Catalana va vèncer l'Unificació Badalona Sud i el Bufalà no va poder passar de l'empat a casa

El Bufalà continua sense aconseguir retrobar-se amb la victòria, i diumenge passat va acumular un nou partit sense sumar tres punts. Aquesta vegada va ser contra La Salle Premià, l'onzè classificat, i jugant a casa. Rafael Muñoz va avançar als badalonins a la mitja hora de partit. L'equip va saber aguantar el resultat, però va fallar a l'hora de sentenciar. Tant perdonar va acabar passant factura. Al 61' els visitants van fer el gol de l'empat i per molt que ho van intentar tots dos, el marcador ja no es va moure més. Tot i la relativa ratxa negativa de resultats que arrossega, l'equip que entrena Cristian Teruel acomiada l'any situat en posició de promoció d'ascens. El Bufalà és segon del grup quart de Tercera Catalana amb 33 punts, un més que el tercer i dos per sota del líder. El segon cap de setmana de gener retornarà a la competició visitant precisament al tercer, el Llavaneres.

Al grup onze de la mateixa categoria territorial, l'Unificació Badalona Sud sí que va poder dir adéu a l'any natural amb tres punts. L'equip va fer una fantàstica remuntada per aixecar un 0-2 inicial en contra i acabar guanyant per un clar i ampli 4-2. El rival, el Pueblo Seco, va avançar-se per partida doble en només set minuts. Però l'Unificació no va rendir-se i abans del descans ja havia empatat el matx amb dianes d'Espada i Flores. Ja en el segon temps, el conjunt badaloní va dominar totalment el partit i dos gols de Prados van servir perquè l'equip acabés enduent-se el triomf. L'Unificació Badalona Sud es queda ara a quatre punts de la salvació matemàtica i a només un de la plaça de promoció de descens. El Sant Just, sisè, serà el seu següent rival.

ALINEACIONS

CF Bufalà: Guerrero, Benavente, Cano, Peralta (Cortés), Blanc, Muñoz, Liarde (Martínez), Peña, Rubio, Ingerto, García (Guillén)

Unificació Badalona Sud: Ferrera, Rodríguez (Cortés), Florez, Marín, Prados, Martínez, Flores, Espada, Lamin, Zurita, Amaya