Triomf de prestigi

  0
  cfb1.jpeg

  25/10/2015 – El Badalona consuma la segona victòria consecutiva davant d'un rival de la part alta. Un gol de Manu Balda és suficient perquè el Vila-real B caigui a Montigalà en un partit en què els escapulats juguen molt be les seves cartes, amb ofici i inteligència. 

   

  El Badalona consuma la segona victòria consecutiva davant d'un rival de la part alta. Un gol de Manu Balda és suficient perquè el Vila-real B caigui a Montigalà en un partit en què els escapulats juguen molt be les seves cartes, amb ofici i inteligència. Després de deu jornades, l'equip de Manolo González es troba a la meitat de la taula, més a prop del play off d'ascens que de la zona de perill. 

   

  El partit el va decidir un gol sorprenent de Manu Balda, als 12 minuts de joc. Xut duríssim de l'equatorià des de lluny que el porter, Aitor, no encerta a refusar i la pilota acaba entrant. El Badalona va saber administrar les seves forces i jugar mirant de reüll el rellotge. En els darrers minuts la dificultat va créixer amb l'expulsió de Carroza per una suposada agressió a Acosta. Finalment, però, el marcador no es va moure.