Triple actuació Micaco amb la mirada posada al Concurs de Castells

  0
  49
  castellers diada.jpg

  13/09/2016 – Els Castellers de Badalona han viscut un cap de setmana molt intens amb motiu de les festes de Sant Adrià i la Diada. 

  Els Castellers de Badalona han viscut un cap de setmana molt intens amb motiu de les festes de Sant Adrià i la Diada. Dissabte van realitzar la primera actuació a la localitat veïna amb la colla amfitriona i els Laietans de Gramanet. Aquesta actuació va servir per continuar rodant els castells bàsics de 7 pisos de cara a poder encarar el gran objectiu de la temporada tant aviat com sigui possible: el 4 de 8.

   

  Diumenge al matí la Colla Micaco participava a la Plana per celebrar Diada Nacional de Catalunya, acompanyats dels Xicots de Vilafranca i dels Carallots de Sant Vicenç dels Horts. Es tractava de l'actuació més important del cap de setmana, on els de la camisa micaco es preparaven per realitzar els castells més importants en el que va de temporada. A primera ronda van encarar el 4 de 7 amb l'agulla, que només va poder quedar en carregat. En segona ronda es va intentar el 5 de 7, però es va haver de desmuntar dues vegades degut a dubtes en diferents posicions. Finalment, a l'última ronda, la colla badalonina va tornar a mostrar el lleuger 4 de 7 que en un futur pretenen pujar un pis més. A la tarda, els micaco van participar a la concentració realitzada a Barcelona, amb motiu de la Diada.

   

  Concurs de Castells de Torredembarra

   

  D'aquí 15 dies la Colla Micaco participarà del Concurs de Castells de Torredembarra, on esperen realitzar un molt bon paper. Abans, però, participaran en la presentació de la nova samarreta de la Penya que tindrà lloc diumenge vinent.