Descontent per la “descafeïnada” celebració de la Diada d’enguany a la Plana

  0
  diada plana.jpg

  12/09/2016 – Partits de l'oposició i algunes entitats s'han queixat per la manca d'alguns recursos com l'escenari o la megafonia.

  El nou format de celebració de la Diada ha deixat opinions diverses a Badalona aquest cap de setmana. Organitzar un acte destacat la vigília de la festivitat feia més extens el programa i estrenava una ubicació tan reconeguda com el Pont del Petroli, però també treia protagonisme a les ofrenes de diumenge, fet que no ha agradat a tothom.

   

  Partits polítics, com ara PSC i CiU, han criticat el fet que els actes de diumenge, del matí del dia 11, no hagin comptat amb tots els recursos que hi havia fins ara, com la megafonia, les pancartes i els escenaris per a acollir actuacions corals i cants. Una queixa a la que s'han unit les veus d'algunes de les entitats presents.

   

  Diferents representants, com ara el socialista Álex Pastor o el president de CiU, Ferran Falcó, han titllat de “descafeïnada” l'ofrena d'enguany i consideren que és un error restar-li importància, ja que es tracta del dia en que totes les entitats acudeixen a la Plana.

   

  La setmana passada, amb l'anunci del nou model de Diada, el govern local ja va anunciar que el gruix de la celebració seria dissabte i que diumenge es mantindrien exclusivament les ofrenes.