TUSGSAL continua incorporant vehicles 100% elèctrics a la seva flota

  0
  53
  tusgsal vehicles.jpg

  21/12/2015 – En xifres concretes d’explotació del servei de l’empresa, els nous vehicles reduiran l'emissió de CO2 a l’atmosfera més de 20 tones/any.

  Quatre nous vehicles 100% elèctrics s’han incorporat aquesta setmana a la flota auxiliar de TUSGSAL. Es tracta de furgonetes àmplies i eficients destinades a les àrees de Trànsit i Operacions i de Material Mòbil de l’empresa. Traslladat en xifres concretes d’explotació del servei de l’empresa, aquests 4 vehicles suposaran un estalvi de més de 20 tones/any d’emissions de CO2 a l’atmosfera.

   

  Motor, autonomia, bateries i càrrega ràpida

   

  170 km d'autonomia a una velocitat màxima de 120 km/h, 30 minuts de càrrega ràpida de la bateria fins al 80 %, menys de 3 euros diaris de cost d'operació… són només algunes de les xifres d’aquests vehicles. El motor és 100 % elèctric, necessita menys peces i menys manteniment que els motors de combustió i hi ha menys desgast.

   

  Amb aquestes incorporacions, s’avança en l’objectiu de TUSGSAL d’incorporar vehicles cada vegada més avançats tecnològicament, amb un funcionament més sostenible, tot mantenint els alts estàndards de qualitat en el servei.