Mal vent per acabar l’any

0
    47

19/12/2015 – Decepció en l'últim partit de 2015. El Badalona, tot i que va marcar primer, va caure al camp de l'Huracán, després de veure's superat clarament a la segona part. L'equip de Manolo González no s'entrenarà fins el 28 de desembre i no tornarà a competir fins el 3 de gener.

El gol de Toni Lao abans d'arribar al quart d'hora de joc feia pensar en què hi podia haver final feliç a Torrent. El migcampista va aprofitar un refús del porter, Paco, després d'un xut de Joan Grasa per marcar l'onzè gol escapulat en divuit partits de lliga. Però quan faltava molt poc per arribar al final de la primera part Álvaro va empatar per als valencians.

Després del descans, com va passar en els dos últims partits, contra el Balears i el València B, el Badalona va baixar el ritme i el seu rival se'n va aprofitar: gol de Cubillas en el minut 47. El 2-1 va ensorrar els jugadors del Bada, que van veure com l'Huracán els passava per sobre. La sentència va arribar a la mitja hora de la represa amb una altra diana de Cubillas. El 3-2, signat per Carroza en la rematada d'un córner, va ser l'última jugada del partit i de l'any.

El Badalona descasarà durant tota la setmana que ve i es tornarà a entrenar dilluns 28 de desembre. El proper partit es jugarà a Montigalà, el 3 de gener, contra l'Eldenc.

Fitxa tècnica:

Huracán: Paco; Moore (Mikel, 86'), Peris, Espín, Migue, Julià, David, Luis Eduardo (Javi Soria, 62'), Cubillas (Tariq, 77'), Jandro i Álvaro.

Badalona: Morales; Grima, Carroza, Amantini, Canelada; Ibón, Perona (Javi Rodríguez, 65'), Tendillo (Balda, 52'), Toni Lao; Grasa i Morgado (Bermúdez, 89').

Gols: 0-1, Lao (13'); 1-1, Álvaro (42'); 2-1, Cubillas (47'); 3-1, Cubillas (75'); 3-2, Carroza (93').

Àrbitre: German Cid Camacho (Castella-Lleó). Va ensenyar targeta groga a Luis Eduardo, Moore i Mikel, de l'Huracán, i a Tendillo, Carroza i Morgado, del Badalona.