TUSGSAL experimenta un increment de passatgers del 2,4% durant el 2013

  0
  tusgsal.jpg

  15/01/2014 – L'empresa badalonina es marca nous reptes de cara a aquest 2014, entre ells ampliar horitzons però sempre amb l'objectiu d'evitar retallades de llocs de treball i condicions laborals.

  L’empresa de transports TUSGSAL, gestora de la xarxa d'autobusos al Barcelonès Nord, ha experimentat durant el 2013 un increment de viatgers del 2,4% en els recorreguts diürns i del 1,2% en els nocturns. Així ho van constatar els seus responsables en la trobada amb els mitjans de dilluns, que va servir per fer balanç de l’any i presentar els nous reptes. Entre els mèrits més destacats, el manteniment de tots els llocs de treball, al voltant de 760, i la revitalització de les activitats de contacte social per afermar la vinculació interna de la plantilla. L’objectiu principal, seguint aquesta línia, és ampliar els horitzons de la companyia sense retallar el seu planter ni les seves condicions laborals.

   

  Una de les novetats d’aquest 2014 és la del nou director general de l’empresa, Carlos Fábregas, escollit per la seva “àmplia experiència, prestigi i contrastada labor” en l’àmbit del transport. Durant l’any que comença, la companyia badalonina vol continuar consolidant i millorant el seu servei, la valoració del qual per part del client ha crescut, segons una enquesta independent, i, en aquest sentit, aconseguir més certificacions de qualitat. Durant aquest primer semestre, TUSGSAL incorporarà 33 nous vehicles a la seva flota, amb la previsió de renovar-ne 12 més de cara al 2015.

   

  Entre els objectius que l’empresa badalonina encara, es troba el de millorar el seu pla de comunicació i guanyar terreny a Internet i a les xarxes socials. També pretenen conservar i renovar tots els contractes vigents, entre ells el de l’Aerobús i el NitBus, tots dos serveis amb molts bons resultats i increment de passatgers, o els de diferents lots de transports sanitaris. Tanmateix, intentaran aconseguir noves concessions, dins les seves possibilitats, ja que són conscients que la responsabilitat social i filosofia del grup, amb els treballadors i la qualitat com a primeres preocupacions, no poden competir, en certes ocasions, amb grans capitals de risc que prioritzen els beneficis econòmics.