TUSGSAL i la seva plantilla entreguen 5.000 quilos de menjar al Banc d’Aliments de Badalona

  0
  IMG_0107.JPG

  19/12/2015 – La iniciativa, que s'ha convertit en un clàssic d'aquestes dates, és impulsada pel Comitè d'Empresa entre el personal del grup.

   

  Un autobús de l’empresa TUSGSAL ha traslladat aquest divendres uns 5000 quilos d’aliments envasats al Banc de l’Associació Social d’Amics del Gorg-Mar de Badalona. Es tracta de productes bàsics que han estat recollits entre els dies 14 i 17 de desembre pel Comitè d’Empresa de TUSGSAL, desprès d’impulsar una campanya interna per facilitar que el personal pogués col·laborar amb les famílies amb menys recursos de la ciutat. La resposta de la plantilla, com és tradició, ha estat molt positiva, segons han valorat des del grup badaloní.

   

  L’acte ha comptat amb la presència de la regidora de Serveis Socials, Agnès Rotger, a través dels quals s’ha gestionat el lliurament, dels representants de l’empresa TUSGSAL, Cristóbal Sirvent, Vicenç Climent, Jose María Parra i Federico Llobet i, finalment, de membres del Banc d’Aliments i de l’entitat Voluntaris Badalona.