Un rival de pronòstic incert per acabar l’any

  0
  EUFORIA 4.jpeg

  18/12/2015 – El Badalona acomiadarà el 2015 a Torrent, jugant contra l'Huracán, aquest dissabte, a les cinc de la tarda. El club valencià travessa una crítica situació i els seus jugadors fa mesos que no cobren. Amb tot, el partit no serà gens fàcil per als homes de Manolo González, que viatjaran convençuts de trobar un rival molt dur.

  El Badalona acomiadarà el 2015 a Torrent, jugant contra l'Huracán, aquest dissabte, a les cinc de la tarda. El club valencià travessa una crítica situació i els seus jugadors fa mesos que no cobren. Amb tot, el partit no serà gens fàcil per als homes de Manolo González, que viatjaran convençuts de trobar un rival molt dur.

  L'Huracán ocupa el catorzè lloc de la classificació, amb 20 punts, però en tindria dos més si no hagués estat sancionat fa unes setmanes per no poder pagar els àrbitres. "És un equip fet per ser campió", adverteix l'entrenador del Badalona, sempre prudent. "Tenen futbolistes de categoria superior a la segona B", afegeix. Això si, González reconeix que els problemes econòmics que passen els poden afectar. "No sabem que ens trobarem", comenta el tècnic gallec, que no podrà seure a la banqueta en aquest partit, ni tampoc en els dos primers de 2016, contra l'Eldenc i l'Olimpic de Xàtiva, perquè va ser expulsat un cop acabat el duel de diumenge passat, contra el València B. L'acta arbitral assegura que, quan anava cap als vestidors, Manolo González va dir "això ha estat una vergonya" a l'àrbitre assistent. Com aquesta és la segona vermella que veu en aquest curs, el càstig és de tres partits.

  Els jugadors escapulats que no podran viatjar a València per lesió són Jacob Akrong, Sergio Olmeda i Sergio Maestre. Xiularà l'àrbitre de Castella-Lleó Germán Cid Camacho.