TUSGSAL porta dos autobusos amb 4.000 quilos de productes al Banc d’Aliments

  0
  73
  tusgsal aliments.jpg

  22/12/2016 – Es tracta de productes bàsics que han estat recollits dels dies 14 al 20 de desembre pel Comitè d’Empresa de TUSGSAL.

  Un any més, coincidint amb dates nadalenques, dos vehicles de l’empresa TUSGSAL han traslladat aquest dimecres uns 4000 quilos d’aliments envasats al Banc de l’Associació Social d’Amics del Gorg-Mar de Badalona. Es tracta de productes bàsics que han estat recollits dels dies 14 al 20 de desembre pel Comitè d’Empresa de TUSGSAL, desprès d’impulsar una campanya interna per facilitar que el personal pogués col·laborar amb les famílies amb menys recursos de la ciutat. La resposta de la plantilla, com tradicionalment ha passat en els darrers cinc anys, ha estat molt positiva.

   

  L’acte ha comptat amb la presència de la regidora de Serveis Socials, Agnès Rotger, dels representants de l’empresa TUSGSAL, Vicenç Climent, Federico Llobet, Jose María Parra, Juan Carlos Escudero i Juan Guerrero i, per suposat, de membres de l’Associació Social Amics del Gorg-Mar, encapçalats pel seu president, Carmelo Rubio.