TUSGSAL prova un minibús 100% elèctric

  0
  bus electric.jpg

  09/06/2015 – La unitat funciona exclusivament amb l'energia acumulada en un grup de bateries situades al sostre i no genera cap tipus d'emissió contaminant.

  TUSGSAL ha posat en marxa aquests dies un petit microbús de color groc que es pot veure fent servei a diferents línies de la xarxa d'autobusos del Barcelonès Nord. Es tracta d'un vehicle 100% elèctric que l’empresa està experimentant per estudiar el seu comportament. El vehicle, anomenat Wolta, ha estat dissenyat per la enginyeria Carpini amb una moderna carrosseria de Car Bus. La unitat funciona exclusivament amb l'energia acumulada en un grup de bateries situades al sostre i no genera cap tipus d'emissió contaminant.

   

  El sistema de gestió a bord permet controlar l'ús de les bateries i el grup de tracció optimitzant el funcionament integral del minibús. Malgrat el seu petit tamany -només fa sis metres de llargada- ofereix un espai confortable per a 22 passatgers i un seient per a persones amb mobilitat reduïda.

   

  La prova d'aquest vehicle respon a la permanent preocupació de Tusgsal pel medi ambient amb la utilització de vehicles de baix consum i no contaminants.