El Cryptshow Festival continua incrementant el nombre de participants en la 9a edició

  0
  cryptshow 2015.jpg

  09/06/2015 – Prop de 700 curtmetratges d'un total de 63 països participaran en el IXè Premi Serra Circular. 

  El Cryptshow Festival comença a escalfar motors a menys d’un mes de la seva novena edició i es presenta com una continua expansió arreu del món que torna a batre rècord de participació. Prop de 700 curtmetratges d'un total de 63 països participaran en el IXè Premi Serra Circular. D'ells, el jurat de selecció n'ha triat 58 que formaran part de la Secció Oficial i optaran al premi de 666 euros. Com en els darrers anys, cal destacar l'eleva participació de produccions franceses, alemanyes i italianes. Tot i això, també hi ha representació de Singapur, Brasil, Corea del Sud, Irán, Nepal i Filipines.

  Des del jurat de selecció es vol destacar la gran qualitat de les obres presentades, enguany entre els seleccionats trobem Dead Hearts de Stephen W. Martin, premiat en alguns dels festivals internacionals més importants del gènere com ara el Toronto After Dark Film Festival o el ScreamFest Los Angeles; la producció Sale gueule d'Alain Fournier, nominada a millor curtmetratge a Fantasporto 2015; i Hasta las entrañas, de Leandro S. Cozzy, guanyador al Buenos Aires Rojo Sangre d'Argentina.

  A la Secció Oficial també trobem altres curts programats a festivals internacionals de gènere fantàstic i de terror com ara Fant-Asia International Film Festival,Horrorfest, Sitges Film Festival o Brussels International Festival of Fantasy Film,entre d'altres.