TV Badalona i Ràdio Ciutat encenten una etapa amb nova programació

  0
  40

  24/09/2012 – Els mitjans públics volen ser més oberts i fer participar a la ciutadania; la programació televisiva en directe guanya pes dins de la graella i destaca el naixement de nous espais.

  Televisió de Badalona i Ràdio Ciutat de Badalona enceten avui una nova etapa amb moltes novetats a la seva programació. L’objectiu bàsic d’aquest nou camí és ser més competitius i propers a la ciutadania; el gran repte, doncs, és aconseguir fer una programació atractiva i oberta a tota la ciutat per establir un vincle més estret amb els badalonins, fent-los participar per telèfon, a través de xarxes socials i fins i tot al plató.

   

  Un dels canvis més destacables a Televisió de Badalona és que la programació en directe guanya pes dins de la graella. De fet, fins ara només s’emetien els informatius, del migdia i del vespre, en directe, i a partir d’ara s’oferiran cada dia més de 5 hores de programació en directe i s’emetran més de 7 hores, cada dia, de producció pròpia.

  L’edició de l’informatiu del vespre s’emetrà, a partir d’ara, a las 20.30 hores i es difondrà de nou a les 23.30. El programa d’actualitat Set Dies passarà a ser d’una hora de durada, i s’estrenaran nous espais diaris d’informació i debat polític com ara Pensió Completa (19-20h) i Olla de grills (21-22.30h). Galetes i Les goles, programes dedicats a als nens i a la música, respectivament, també són alguns dels elements nous d’aquesta nova etapa.

  Quant a la ràdio, la seva oferta informativa es multiplica i el programa Badalona Matí, que forma part del nou magazin matinal Això no té nom, s’emetrà també en directe per televisió. L’emissora recupera la seva marca com a ràdio dedicada la música i les tardes compten amb una proposta musical diversa. Els Serveis Informatius realitzaran butlletins de notícies cada hora de 10 a 13 i de 16  18.

   

  Aquí pot consultar la programació: