Últim quart fatídic (82-71)

0
    21

01/02/2016 – L’Arenys Bàsquet Joventut competeix a la pista del líder, però encaixa 26 punts letals en els darrers deu minuts.

El líder del grup C-A de la Lliga EBA necessitaria consumir gairebé la totalitat dels 40 minuts per desfer-se de la resistència de l’Arenys. El vinculat del FIATC Joventut aterraria a la pista del Mollet amb les idees clares, tot i la baixa de Terrence Bieshaar, principal referent interior dels verds.

Després d’un primer quart amb igualtat extrema (18-18), l’Arenys Joventut oferiria la seva millor versió, encadenant una gran sèrie de tir que el duria a marxar al descans amb un petit avantatge (36-44).

El bloc de César Saura seria capaç de mantenir a ratlla el líder durant tot el tercer capítol de l’encontre (56-60), fet que faria pensar en un final de partit d’infart. Però en el moment de més pressió, el Mollet ofegaria l’atac maresmenc, completant un últim parcial de 26 a 11 que condemnaria l’Arenys Joventut.

Les 15 pèrdues verdes i els mals percentatges en tirs pròxims a l’anella (13/33) acabarien tenint una incidència molt gran en el resultat final. El vinculat Marc Bauzà seria el màxim anotador de l’Arenys, amb 13 punts i 5 rebots en 29 minuts.

La derrota contra el líder obligarà l’equip de César Saura a disputar la segona fase del campionat en el grup dels pitjors. Caldrà, doncs, continuar lluitant per la salvació a la Lliga EBA.