Badalonès i Maristes segueixen sumant

0
    26

1/2/2016.- El Badalonès reacciona a un mal inici per seguir liderant el grup. I a Segona, els Maristes van haver de treballar per endur-se el derbi de Llefià.

Una sortida fluixa dels dimonis  amb un 2-12, els va obligar a treballar a fons per ajustar el marcador. Tot i que li va costar entrar al partit va redreçar la situació, 18-16.

Al segon quart, va millorar la intensitat defensiva i això va permetre córrer l’equip. Ara ja més còmodes, van arribar al descans per davant al marcador, 31-34.

El partit el van trencar a la represa, amb una avantatge de 15 punts sense deixar reaccionar l’Horta i controlant el partit fins el 58-82.

Els dimonis ja són la millor defensa del grup i segueixen líders perseguits pel Salou que no va jugar aquesta setmana. El proper dissabte reben a La Plana a les 19.30h el Bàsquet Ribes.

A Segona, l’Ademar va haver de suar per emportar-se el derbi de Llefià. Els primers 15 minuts van ser mol igualats i només un parcial de 2-10 va fer que el líder arribés al descans amb avantatge, 22-31.

Al tercer quart, seguia el domini visitant fins a la màxima diferència, 24-40. A partir d’aquí col.lapse dels Maristes en atac, que van estar 6 minuts on només van anotar 2 punts.

El Llefià va aprofitar el moment per endurir la defensa i començar la remuntada i va aconseguir ajustar el marcador fins el 36-42 del tercer quart.

Fins i tot, la diferència va arribar a ser només de 3 punts, però l’Ademar va reaccionar per tallar la inèrcia local i tornar a recuperar el control del partit fins el 49-60.

Al Llefià li va fallar l’encert en atac als moments decisius, tot i una molt bona actitud en defensa. L’Ademar rebrà el proper diumenge a les 19.30h el  Sant Nicolau, mentre que el Llefia visita Barberà.

Una defensa més unida i intensa del Badalonès B va permetre als dimonis aturar el joc vertical i ràpid de l’Aula.  La diferència de faltes i alguns errors al balanç defensiu feien que la superioritat dels visitants no es reflexés al marcador.

Però al tercer quart, i amb el lideratge de Marc Minguella, van trencar el partit amb còmodes avantatges. Els locals van apostaar per una defensa al límit per intentar la reacció, I algunes decisions arbitrals semblaven voler donar emoció al partit. Però el Badalonès B va controlar sense problemes fins el 76-83.

El proper dissabte, partit a casa a les 21.15h contra el Bàsquet Neus.

El Natzaret va perdre a la pista del Sant Cugat. El Sant Cugat va sortir més inspirat en els triples i estar en bonus molt d’hora va donar els primers avantatges als locals.

Al segon, el Sant Andreu va tenir més confiança en atac per donar-li la volta al marcador i marxar al descans 6 punts amunt. A la segon part es va mantenir la igualtat, amb el Sant Cugat per davant però amb diferències que no superaven els 5 punts.

En un final a cara o creu, el  Natzaret va fallar el tir per empatar el partit i els locals van sentenciar amb els dos tirs lliures posteriors. El proper dissabte reben l’Aula a les 19.30h.