El pregó dóna el tret de sortida a les Festes de Maig 2014

  0
  48
  IMG_5511.JPG

  03/05/2014 – Com cada any, les Festes de Maig van arrencar ahir a la plaça de la Vila; no van faltar les paraules d'elogi cap a la Penya del 94 ni el toc reivindicatiu de diferents col·lectius.

  Com cada any, les Festes de Maig van arrencar ahir a la plaça de la Vila. El president del Joventut, Jordi Villacampa, va sortir al balcó de la Casa de la Vila amb l’uniforme de pregoner com a representant de l’equip que es va alçar amb la Copa d’Europa ara fa vint anys, el 1994. Va ser aquesta una de les qüestions presents en el discurs, tant del mandatari verd-i-negre com de l’alcalde Garcia Albiol. Les paraules de tots dos es van enrecordar també, com es costum, d’aquelles persones i sectors de la població més desfavorits i que passen per moments durs, i van convidar tothom a gaudir de les festes per uns dies amb el millor somriure.

   

  El toc reivindicatiu

   

  No fallen els actes de reivindicació en aquesta mena d’esdeveniments. I ahir no va ser una excepció. La nota de protesta la van posar, per un costat, la PAH, i, per l’altre, l’ANJI (la sectorial de joves de l’ANC). El col·lectiu antidesnonaments va ser present a la plaça de la Vila amb diferent pancartes que incriminaven l’alcalde Garcia Albiol per no voler reunir-se amb ells. Tanmateix, es van fotografiar amb Jordi Villacampa i li van regalar una samarreta de ‘Stop desnonaments’. Els joves de l’ANC, per la seva part, van penjar dues estelades gegants a dos dels edificis de la plaça de la Vila, a més de fer onejar banderes més petites a peu de carrer entre la ciutadania.