Un bocí alemany a Can Zam

  0
  76
  publico brindando [1600x1200].JPG

  15/11/12. Des d’avui i fins diumenge se celebra a Santa Coloma l’Oktoberfest

   

  L’oktoberfest, la festa alemanya amb més de 200 anys de tradició, aterra a Santa Coloma. Des d’avui i fins diumenge, Can Zam és l’escenari d’aquesta celebració que té el seus orígens a la ciutat alemanya de Munich l’octubre de 1810 i que serveix per donar a conèixer la història, la música, els balls i els productes típics alemanys (la cervesa i les salsitxes bàvares).

   

  La festa es durà a terme a una carpa amb més de 1.200 metres quadrats que s’ha instal·lat al parc de Can Zam i que s’ha guarnit per recrear l’ambient que viu la ciutat de Munich pels volts de l’Octubre quan celebra l’Oktoberfest. A més de poder gaudir dels productes gastronòmics, hi haurà música i animació que farà recordar la regió alemanya de Bavaria. L’entrada és gratuïta. La carpa estarà oberta de les set del vespre a les 0.30 avui dijous. La resta de dies, els horaris són: divendres (de 19 a 1 h.); dissabte (de 13 a 1 h.) i diumenge (de 13 a 23 h.).

   

  Orígens 'reals'

  L’Oktoberfest és una festa alemanya que té els seu orígens a l’octubre de 1810, amb motiu de la celebració del casament entre el príncep Luís de Bavaria amb la princesa Teresa de Sajonia. Aquest casament real, a la qual van ser convidats els habitants de la ciutat de Munich, va tenir tant d’èxit entre els assistents que l’any següent es va tornar a repetir batejant-la com Oktoberfest.