0
    27
    DSC01030.JPG

Els equips badalonins han protagonitzat un cap de setmana molt positiu. Coalci CB Sant Josep, Cotonifi Círcol Catòlic, Badalonès i Minguella, han estat els apunts més positius de la jornada.

Al grup C-A de Lliga EBA, el Sant Josep de Sergi Vives tradueix les tres jornades disputades en tres victòries. Els parroquials van superar el Castelldefels en un duel molt igualat durant el primer temps. Will Truss va iniciar el primer parcial destacat del matx gràcies a un 2+1 (13-8) però els visitants van reaccionar per igualar el matx (18-17). El Castelldefels, amb la baixa destacada de Boronat, va obrir forat al segon període (22-30), trencant aquest parcial Ferrán Bagués amb un triple però sense evitar que els visitants marxessin a vestidors amb quatre punts de diferència (35-39).

A la represa, un parcial de 25-13 i un sensacional Gerard Blat (23 punts i 31 de valoració) va mostrar a pista la millor versió del Sant Josep, tancant el tercer quart amb un màxim avantatge de 8 punts (60-52). El Castelldefels ja no va poder entrar al partit als darrers 10 minuts i els badalonins van sumar la tercera victòria (79-72) de la temporada -primera a Badalona- en tres partits disputats.

A Copa Catalunya, el Badalonès va sumar el segon triomf del curs (2/1) davant el Granollers. El conjunt de Xavi Suñé va viure un partit molt igualat des de l'inici (17-17) però patint un desavantatge de 8 punts abans del descans (23-31). Tot i això, l'equip de La Plana va alçar el vol al tercer quart (58-45) fins a la victòria final davant la seva afició (79-62). Per la seva banda, el Maristes de Lluís García va patir la primera desfeta (1/1) a Badalona davant el Salou. Tot i tancar el quart inicial amb un +7 (21-14), un parcial de 5-23 al segon quart va perjudicar un Ademar que ja no va recuperar-se a la represa (39-61) i va claudicar davant un Salou més encertat (59-85).

Per la seva banda, el Círcol Catòlic va tornar amb els dos punts a la butxaca després de suma el triomf a Gràcia contra el Vedruna (67-78). 12 punts des del perímetre van suposar un primer parcial que encarrilava el triomf (12-22). El Círcol va augmentar la diferència a +13 abans del descans (21-34) i la feina es va rematar a la represa tot i patir una reacció local al tercer quart (44-48).

A Primera Catalana, la Minguella no afluixa (4/1) i segueix segon al grup 3 de Primera Catalana. El conjunt de David Martín va sumar la quarta victòria de la temporada per la via ràpida, sense donar opcions al Santa Eugenia a Casagemes (82-49). Teruel (13 punts), Villalain (11), Ors (11) i Arregui (8) van ser els jugadors amb millor puntuació dels badalonins.

Una categoria per sota, a Segona Catalana, el Badalonès B (2/3) va caure a Badalona davant el Tàrrega (57-81) però segueix a la part tranquil·la de la classificació. Finalment, a Tercera Catalana, la Minguella B (5/0) va sumar la cinquena victòria del curs davant l'Alisos (70-65), el Maristes B (4/0) va superar l'Stucom (93-58), l'ABB (3-2) va emportar-se el derbi contra el Sant Josep B (1/4) (94-57), la Cultural (4/1) va guanyar amb contundència el Diagonal (70-102) i el Sant Andreu Natzaret (3/2) va tancar la gran jornada de victòries badalonines davant el Coll (70-61).