El Natzaret s’imposa a la Minguella al derbi badaloní de Primera; el Círcol suma el primer triomf

0
    34
    DSC04801.JPG

El Joventut Femení va descansar a Copa Catalunya en una jornada que ens va fer gaudir amb un igualat derbi badaloní entre Natzaret i Minguella. A Segona, el Círcol va sumar el primer trionf de la temporada i el seu filial segueix invicte a Tercera.

A Primera Catalana vam viure el duel badaloní de la jornada, amb victòria ajustada a favor del Sant Andreu Natzaret (2-2) davant la AE Minguella (1/4) (60-55). El conjunt de Ricard Goméz va patir un quart inicial poc encertat, davant una Minguella que va iniciar el partit amb un primer parcial de 12-21 gràcies als tirs de camp (12-21). Tres triples al segon període van mantenir la diferència al marcador abans del descans (26-34).

A la represa, Nerea Goñalons va protagonitzar un parcial de 9-2 (35-34) i va igualar un derbi intens. Salgado va agafar el relleu des de la línia de 6,75 i tancar el tercer quart amb màxima igualtat (47-48). El Natzaret va culminar la remuntada amb un parcial de 6-0 a favor gràcies a Salgado i Dueñas.

A Segona, el Círcol Catòlic (1/4) va sumar la primera victòria de la temporada a Badalona davant el Sant Quirze (55-39) i la UB Llefià (2/3) no va poder superar el Sant Jordi (61-57).

Finalment, a Tercera Catalana, grup 1, el Badalonès (1/1) va superar el Sant Cugat (47-48), la UB Llefià B (1/1) va guanyar el Sant Andreu (45-60) i el Sant Josep (1/1) va caure contra el Barberà (69-62). Al grup 2, la Minguella B (1-2) va emportar-se el derbi badaloní de filials davant el Sant Andreu Natzaret (0/3) (66-81). Així mateix, el Círcol B (2/0) va sumar dos punts més davant el Premià i segueix invicte (54-40).