Un centenar de dones celebren el seu dia amb un sopar de l’AV Montigalà Batllòria

  0
  FESTA DONA 2014 5.jpg

  11/03/2014 – Més de 110 dones van celebrar el Dia Internacional de la Dona amb un sopar, música i ball a l'Associació de Veïns de Montigalà Batllòria.

  El passat dissabte, 8 de març, la vocalia de la dona de l’Associació de Veïns de Montigalà Batllòria va celebrar el Dia Internacional de la Dona amb un sopar elaborat i servit per les componens de la pròpia vocalia i membres de la junta de l’associació. L’acte va tenir lloc al local del barri amb l’assistència de més de 110 dones que van participar a la festa. Les actuacions del Transformista Gorka i Disco Mòbil van amenitzar la nit fins a les tres de la matinada.

   

  Anteriorment al sopar, una setmana abans, la vocalia de la dona va organitzar un seguit de xerrades amb temes d’actualitat relacionat amb la problemàtica de la dona, com és la igualtat entre l’home i la dona en món laboral, el maltractament en tots els seus vessants i la llei de l’avortament que presenta el ministre Gallardón, entre altres. A més, d’una exposició fotogràfica i de treballs manuals realitzats durant tot l’any.

   

  Al principi de l’acte, la responsable de la vocalia de la dona, Ana Miranda, envolada de totes les components va llegir el manifest, marcat per l’augment del nombre de víctimes de violència de gènere respecte els anys anteriors, destacant que 14 dones han mort en el que va d’any. El manifest va finalitzar amb el crit “només la dona decideix sobre el seu cos, si avorta o no”.