Un concert a la Sala Estraperlo servirà per triar la banda local que actuarà a les festes

  0
  Cg_GpZCWIAANFPX.jpg

  27/04/2016 – La Comissió de Festes de Badalona ha impulsat enguany per primer cop una iniciativa per triar en directe un dels grups que tocarà als concerts de Cal Txiringu.

  La Comissió de Festes de Badalona ha impulsat enguany per primer cop una iniciativa per triar un dels grups que tocarà als concerts de Cal Txiringu, a la platja, la nit del 14 de maig després del Correfoc. Es tracta del Concurs Badasona, que viurà el seu colofó aquest dissabte, dia 30 d’abril, a la Sala Estraperlo.

   

  Les entitats van plantejar a través de les xarxes socials els diferents grups badalonins amateurs que s’havien ofert per formar part dels concerts. Els usuaris i usuàries van poder triar entre més d’una desena de bandes, de les quals se n’han preseleccionat cinc. Aquestes cinc actuaran aquest dissabte a l’Estraperlo, i allà els assistents faran de jutges i votaran presencialment quina és la millor opció.

   

  Els grups que actuaran aquest cap de setmana són Mundo Guerrero; Supervivents; Rachola; Holly Dolls i Videntes Ciegos. Un dels cinc participarà al concert del 14 de maig, juntament amb Pachawa Sound i Alex Bass and The Same Song Band.