Un conductor del Trambesòs és agredit per un passatger

  0
  10
  Trambesòs-Estació-de-Sant-Adrià.jpg

  26/02/2013 – El treballador del transport va avisar a un usuari amb un gos que no es pot viatjar amb animals i l'individu, després d'insultar-lo, li va donar un cop de puny i va fugir.

  El vespre del passat dijous un conductor del Trambesòs va ser agredit per un viatger. En arribar a la terminal, situada al costat de l’estació de tren de Sant Adrià, i fer el canvi de cabina, el treballador va veure un passatger amb un gos gran i sense morrió i va donar l’avís per megafonia informant de la prohibició de pujar animals al transport públic. L’individu va baixar del vagó i va començar a atacar verbalment el conductor, que finalment va optar per sortir de la cabina per dialogar i esclarir la situació amb el passatger. Llavors, el treballador del Tram va rebre un cop de puny de l’usuari, que va fugir de la parada.

   

  No és el primer cop que succeeix un incident d’aquest tipus i els treballadors continuen posant de manifest el risc que corren en segons quines zones i situacions. L’empresa té desplegat un potent dispositiu de vigilants, però el comitè d’empresa afirma que tot i així, és molt difícil evitar tots els incidents. Per això reclamen, més enllà de la seguretat privada del transport, una major coordinació amb els consistoris de Sant Adrià i Badalona i les forces policials de les ciutats, en vistes a augmentar la presència dels cossos de seguretat a determinades hores i punts concrets de les línies.