Un cotxe pateix un accident i cau a la riera de Pomar

  0
  47
  coche pomar.jpg

  16/01/2015 – Només hi anava el conductor, un noi de 20 anys, que va ser extret del cotxe, pujat a la calçada i enviat a l'hospital en estat "menys greu", segons el SEM.

  Alguns veïns de la zona dels barris de Pomar i la Morera van veure ahir, passades les 10 del matí, un aparatós accident de trànsit que, per sort, no va causar danys massa greus a la persona implicada. Un vehicle baixava per carrer Joan d’Aústria en sentit mar i es va disposar a girar a l’alçada del pont de l’avinguda Bac de Roda que creua per sobre de la riera de Pomar. Degut a la seva velocitat, va perdre el control, no va seguir la corba completa, va xocar contra la tanca de protecció del lateral del pont, la va arrencar i va caure al fons de la riera.

   

  El cotxe va quedar bolcat i el Servei d’Emergències Mèdiques va desplaçar una ambulància per assistir el conductor de manera ràpida per la gravetat aparent de l’accident. Guàrdia Urbana i bombers van acordonar la zona i en pocs minuts el van aconseguir extreure de l’interior del vehicle i pujar-lo a la calçada mitjançant la grua del camió de bombers. L’afectat, un noi de 20 anys, va ser traslladat a l’hospital de Can Ruti en estat “menys greu”.