Un dels millors visitants visita el Joan Busquets

  0
  club-basquet-prat-perd-a-burgos.jpg

  15/12/2015 – L’Amics Castelló és el pròxim rival del CB Prat en la jornada de la LEB Or prevista per aquest dimecres.

   

  Malgrat ser un recent ascendit, l’Amics Castelló ha demostrat estar plenament adaptat a la categoria en la seva estrena a la LEB Or. Amb Toni Ten al capdavant, el club castellonenc ha donat continuïtat a un projecte sòlid i que ha anat creixent amb el pas dels anys, des que l’equip verd assolís l’ascens a la LEB Plata (11/12).

   

  Aquest dimecres (20:30h), el CB Prat es prepara per intentar trencar l’espiral de derrotes que està patint (nou consecutives) contra un dels millors visitants de la categoria. L’Amics, que ve de perdre dos partits seguits, ocupa la setena plaça de la classificació (7/5) i ha guanyat cinc dels sis partits que ha disputat lluny de Castelló.

   

  Els verds estan proposant un joc alegre i vistós, aconseguint destacar com el millor atac de la categoria amb 83 punts per partit, quasi 20 més que el Prat (64). Jugadors encara joves com el pivot Brandon Garret (11.8 punts, 6.5 rebots i 15.8 de valoració) estan destacant, fent bona parella interior amb Christian Nwogbo (11.6  de valoració).

   

  L’equilibri interior-exterior que aporta el quatre Juan Cabot (10.3 de valoració), la capacitat anotadora de Garfield Blair (8.3 punts per partit) i la direcció de Joan Faner (10.3 de valoració) han complementat molt bé la fortalesa física dels homes grans de l’equip.