Un detingut a Badalona durant una operació dels Mossos contra els Latin Kings

  0
  52

  11/06/2015 – Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres 28 persones en una operació policial contra els Latin Kings, un dels quals a Badalona, al carrer Ausiàs March. 

  Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres 28 persones en una operació policial contra els Latin Kings, un dels quals a Badalona, al carrer Ausiàs March. Les detencions s'han produït, a més, a Barcelona, Cornellà de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Boi de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Caldes d'Estrac i Terrassa, i no es descarta que amb el pas de les hores aquesta xifra s'incrementi.

   

  Als detinguts se'ls atribueixen els delictes de pertinença a grup criminal organitzat, tràfic de drogues, lesions i extorsions. L'operació va començar a les 06.30 hores i ha comportat més d’una desena de registres en domicilis i locals utilitzats pels integrants del grup, on els agents buscaven fonamentalment armes i drogues.

   

  Amb la detenció del suposat capitost de la banda, els Mossos d'Esquadra consideren desmantellada l'estructura de l'organització, fortament jerarquitzada i amb un repartiment estricte de funcions entre els seus membres, de manera que a més podria imputar-se als detinguts la seva pertinença a un grup criminal o un delicte d'associació il·lícita.