Un enfonsament a Pompeu Fabra provoca l’accident d’un autobús

  0
  50
  Reparació Anselm Clavé 2.jpg

  01/09/2017 – L'incident ha causat cinc persones ferides lleus.

  El carrer d’Anselm Clavé, a l’alçada de Coll i Pujol, es va reobrir ahir a la tarda després que un autobús urbà tingués un accident durant el matí a causa de l’enfonsament parcial d’una tapa d’un embornal de la calçada, amb el resultat de cinc persones ferides lleus.

   

  Poc després de l’accident, i d’atendre ràpidament els ferits, la Guàrdia Urbana va desviar el trànsit pel carrer de Coll i Pujol, sense que s’hagin produït incidències destacables a la circulació, segons l'Ajuntament.

   

  El regidor d'Urbanisme, Oriol Lladó, ha explicat que “s’ha treballat intensament per reparar els danys tan aviat com ha estat possible”. De moment, s'ha habilitat una solució provisional i en els propers dies es farà l'arranjament definitiu.

   

  El regidor ha avançat que s’elaborarà un informe que determini la relació amb les obres de substitució de les llambordes que aquest mes d'agost s'han fet al carrer de la Creu i el carrer d’Anselm Clavé, executades per Infraestructures.cat del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya. Des del primer moment, tècnics municipals i d'Infraestructures, així com de la direcció facultativa i l'empresa adjudicatària han treballat de forma coordinada.

   

  Enllestits els treballs d'arranjament d'Anselm Clavé i la Creu

   

  Aquesta setmana s’ha tornat a obrir el trànsit al carrer d’Anselm Clavé, entre l’avinguda d’en Martí Pujol i la rambla de Sant Joan, que havia quedat tallat a causa de les obres d’arranjament de l’entorn de la plaça de Pompeu Fabra.

   

  Ha finalitzat així el projecte de substitució dels paviments de llamborda granítica de les calçades dels carrers d’Anselm Clavé i de la Creu, que s’havien deteriorat molt, per aglomerat asfàltic de color vermellós.

   

  El nou aspecte del carrer d’Anselm Clavé i el del carrer de la Creu, que es va reobrir al trànsit el passat 11 d’agost, manté el carril bus, alhora que es reforça la senyalització com a àrea 30, posant en relleu que es tracta d’un espai compartit entre cotxes i bicicletes.