“Tot l’estiu m’ha rondat la imatge de l’afició consolant-nos al camp del Llevant”

  0
  56
  Maestre Eloy Molina.jpg

  29/07/2017 – El mig del camp del Badalona 2017/18 continuarà comptant amb Sergio Maestre. El de Bellvitge complirà el tercer curs consecutiu com a escapulat, el quart en total, en una demostració de compromís i afecte a la samarreta escapulada.

  El mig del camp del Badalona 2017/18 continuarà comptant amb Sergio Maestre. El de Bellvitge complirà el tercer curs consecutiu com a escapulat, el quart en total, en una demostració de compromís i afecte a la samarreta escapulada.

  – Segur que ha tingut bones ofertes. Què l'ha decidit a continuar en el Badalona?
  – Hi ha diversos factors. Un d'ells, la imatge que m'ha rondat durant tot l'estiu de l'afició, consolant-nos al camp del Llevant, que em fa estar en deute amb ells. També l'interès i l'esforç del club i del cos tècnic perquè continuï i, finalment, la comoditat de sentir-me com a casa. Aquests són els tres punts més importants que em fan continuar.

  – S'ha sabut que el Sabadell li va fer oferta. Ha tingut, a més, ofertes d'equips de segona divisió?
  – No, de segona divisió no he rebut cap proposta. Si m'hagués arribat, probablement hauria provat sort. Com tothom, vull millorar i la segona divisió seria un gran pas endavant.

  – Perquè li va dir que no a un projecte com el del Sabadell, que sembla interessant?
  – És un projecte interessant, sens dubte, i suposa un bon aparador futbolístic. Però el Badalona fa tres anys que confia en mi. Aquesta temporada, tot i tenir altres opcions, crec que he triat i el millor projecte. Espero i confio que al final pugui dir que el Badalona ha estat la millor opció i que serà el millor aparador. En definitiva, he dit que no al Sabadell més per la confiança i les ganes de seguir a Badalona que per una altra cosa.

  – Ja era important en l'equip, però aquesta aposta pel Badalona, creu que li farà guanyar més pes en el vestidor?
  – No crec que influeixi la meva experiència aquí, més enllà de conèixer el funcionament del club. El pes al vestidor es guanya en el dia a dia, en el comportament amb els companys, en com et buides al terreny de joc. La resta no crec que influeixi.

  – En tot cas, serà el tercer capità?
  – Sí, després de la marxa de Fran Grima sóc l'únic que ha vestit la samarreta escapulada a l'Avinguda de Navarra, tot i que no ho vaig fer a Pomar. En tot cas, la capitania no em faria canviar la meva autoexigència. Sempre miro de fer-ho el millor possible.

  – I l'exigència del grup, quina serà? Salvar la categoria? El play-off?
  – Anirem a poc a poc. Com cada any. L'important és començar bé i aconseguir la salvació com més aviat millor. Després, veure les jornades que ens queden i mirar cap amunt.

  – Aquest any tindrà nous companys. Què li han semblat en els primers entrenaments? Hi ha algun que li cridi l'atenció especialment?
  – En els primers dies és difícil valorar. Cal esperar que agafem el ritme abans de fer valoracions, a part que no sóc ningú per fer-les. Però veig un bon nivell en tots els companys, espero que seguim millorant en l'àmbit físic i aprofitem els partits per conjuntar-nos com a equip i passar un gran any.