Un grup de Sant Adrià estrena una pel·lícula al Cor de Marina

  0
  106
  ayudame a ser feliz.jpg

  17/06/2015 – Es tracta d’un projecte que barreja cinema i música, en el que participen una desena d’artistes que van conviure durant un cap de setmana en una masia per realitzar la gravació.

  L’associació cultural de Sant Adrià SAB.cat presenta aquesta setmana l’estrena de la seva nova pel·lícula, Ayúdame a ser feliz, al Cor de Marina de Badalona, dijous a partir de les set de la tarda. Es tracta d’un projecte que barreja cinema i música, en el que participen una desena d’artistes que van conviure durant un cap de setmana en una masia per realitzar la gravació i, plegats, interpreten un total de nou cançons pròpies, una de les quals dóna el títol al film. La pel·lícula-documental, d’una hora de duració, ha estat liderada per dos germans, que s’han encarregat de la seva creació, direcció i producció.

   

  Els diners recaptats seran destinats al menjador social del carrer Arnús. A més de a Badalona, l’associació estrena el film avui a Sant Adrià i durant les properes setmanes a Barcelona. Tot els diners i aliments que aconsegueixin, de la mateixa manera, aniran a parar a bancs d’aliments i entitats socials.