Un grup infantil de dansa de Badalona recapta diners per a una nena amb càncer

  0
  alba.jpg

  05/07/2013 – L'associació Chic Funky organitza anualment diferents esdeveniments solidaris; aquest dissabte seran al Centre Cívic de La Salut per poder ajuda l'Alba, una nena de quatre anys amb càncer infantil.

  El Centre Cívic de La Salut acull aquest dissabte un acte de caire solidari un xic especial. Una mostra d’altruisme de nenes i per a una nena. L’associació Chic Funky és un grup de dansa de Badalona integrat per nenes de 12 anys que porten cinc anys ballant en tota mena d’esdeveniments solidaris. Organitzen i participen de diversos actes fixes any rere any, com ara recollir aliments. De fet, el passat mes de març van recaptar 400 quilos pel Banc dels Aliments.

   

  Aquest cap de setmana el motiu és un altre. Actuaran per recaptar fons per Alba Pérez, una nena de quatre anys que porta lluitant contra un càncer infantil molt perjudicial, el Sarcoma de Ewing, des dels cinc mesos. Es tracta d’una de les anomenades malalties ‘rares’ i els diners públics que es destinen a la seva investigació són pràcticament inexistents. Els pares de la nena van fundar el passat any una fundació que recapta diners com pot, que ja ha donat quasi 60.000 euros a l’Hospital Sant Joan de Déu per contribuir en la investigació del càncer i que està ultimant una beca d’oncologia dotada amb 100.000 euros.

   

  Les nenes de Chic Funky, doncs, a partir de les 11 del matí d’aquest dissabte, protagonitzaran un espectacle amb Hip Hop i Funky, en el qual també hi haurà Zumba i l’actuació del mag Fleky. L’entrada serà totalment lliure i cada assistent podrà deixar en una urna la seva voluntat per lluitar contra el càncer.

   

  Podeu trobar més informació sobre Alba Pérez i la fundació a https://www.asociacionalbaperez.org