PSC i ICV-EUiA denuncien l’ús partidista dels plans d’ocupació per part del PP

  0
  BOUGNRBCUAAj08t.jpg

  05/07/2013 – El govern municipal va enviar una carta als 200 beneficiaris dels plans convocant-los a un acte d'assitència "obligatòria"; PSC i ICV-EUiA han reprovat l'actitud del govern; l'acte no es va celebrar finalment i l'Ajuntament ha qualificat tot plegat d'equivocació.

  PSC i ICV-EUiA van posar ahir el crit al cel després que el govern municipal enviés als prop de 200 beneficiaris del Pla de Suport a l’Ocupació 2013 una carta en la que els convidava a un acte inaugural amb l’alcalde Garcia Albiol a les portes del Museu de Badalona. Res no estaria fora de lloc si el comunicat no incorporés la frase “L’assistència és obligatòria”. Tant socialistes com ecosocialistes consideren que es tracta d’un moviment “propagandístic” per treure “profit personal i polític” i han reclamat “que es depurin responsabilitats”.

   

  L’acte, programat per a les 10 del matí d’ahir dijous, va ser finalment anul·lat. L’oposició considera que la cancel·lació ha estat deguda al “escàndol generat”. El govern municipal, per la seva part, explica que l’únic motiu ha estat un problema d’agenda de l’alcalde. La regidora de Promoció Econòmica, Rosa Bertran, ha indicat que tan sols es tractava d’un “acte de cortesia per donar la benvinguda als beneficiaris”, però que “en cap cas es pretenia que fos d’obligatòria assistència”. En aquest sentit, ha assenyalat que la redacció del comunicat ha estat una simple “equivocació” i que tothom s’ha incorporat al seu lloc de feina, a on l’alcalde i els regidors dels respectius departaments ja passaran a veure i saludar els nous treballadors.