Un incendi crema totalment un supermercat al barri de Llefià

  0
  60
  incendi perez galdos.jpg

  30/07/2015 – Les autoritats van evacuar, deforma preventiva, l’edifici de cinc plantes sobre el que es trobava el local afectat, un total de 25 veïns. 

  Un incendi ha cremat totalment un supermercat aquesta matinada al carrer Pérez Galdós, cantonada amb el carrer Europa, al barri de Llefià. L’avís es va donar passades les 12 de la nit i de forma immediata s’hi van desplaçat cinc dotacions dels bombers. Les autoritats van evacuar, deforma preventiva, l’edifici de cinc plantes sobre el que es trobava el local afectat, un total de 25 veïns. Els serveis mèdics només van haver d’atendre una persona, el propietari del negoci, intoxicat lleument per inhalació de fum i donada d’alta ‘in situ’.

   

  L’incendi, les causes del qual encara no s’han començat a investigar, ha estat controlat a les 01.10 hores i extingit 10 minuts més tard. El foc ha cremat totalment el local comercial, d’uns 100 m quadrats de superfície. Els veïns de la finca han pogut tornar a les seves cases a les 02.30 hores, un cop els Bombers han ventilat tot el local i l’edifici i han comprovat que no hi havia afectacions estructurals.