Un incendi debilita l’estructura d’un edifici al barri d’Artigues i obliga a desallotjar-lo

  0
  49

  16/03/2015 – El foc es va declarar passades les 10 del matí al número 29 del carrer Santiago, on van cremar la cuina, el menjador i una habitació de 2n pis.

  Un incendi va afectar divendres de forma greu l’estructura d’un edifici al barri d’Artigues, que va haver de ser desallotjat. El foc es va declarar passades les 10 del matí al número 29 del carrer Santiago, on van cremar la cuina, el menjador i una habitació de 2n pis, encara que la resta va quedar afectat pel fum. Una persona del 3r pis va haver de ser rescatada i atesa in situ pels serveis d’emergències degut a la inhalació de fum.

   

  Fins al lloc de l’incident es van desplaçar sis dotacions de bombers, que van controlar les flames abans de les 11h i van donar l’incendi per extingit mitja hora més tard. Després d’apaivagar la situació, l’arquitecte municipal va revisar el bloc i va comprovar que l’estructura havia resultat molt malmesa. En conseqüència, l’edifici va ser clausurat i es van reallotjar les quatre unitats familiars dels quatre pisos.