Un parc esportiu gratuït per a infants anima el Nadal a Montigalà

  0
  IMG_8161.JPG

  27/12/2016 – Aquest dimarts 27 de desembre obre les seves portes el Parc Esportiu de Nadal situat al Complex Esportiu Municipal Montigalà.

  Aquest dimarts 27 de desembre obre les seves portes el Parc Esportiu de Nadal situat al Complex Esportiu Municipal Montigalà. Es tracta d’una activitat gratuïta i exclusiva per a infants que estarà dinamitzada per professionals de l’esport i del lleure.

   

  Les activitats estan adreçades a nens i nenes de 3 a 12 anys i no cal inscripció prèvia. Es duran a terme activitats esportives molt diverses com tir amb arc, rocòdrom, bàdminton, hoquei, circuit de coordinació i agilitat, de psicomotricitat, croquet i bitlles catalanes. També hi haurà activitats recreatives com malabars, inflables, jocs de punteria, jocs tradicionals i populars, jocs de taula i tallers. Aquest Parc Esportiu és una de les novetats destacades de l’actual programació “Fes Nadal a Badalona”.

   

  El Parc Esportiu funcionarà en les següents dates:

  • Del 27 al 30 de desembre, de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores

  • Del 2 al 4 de gener, de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores

  • 5 de gener, de 10 a 13 hores

   

  Les inscripcions es podran fer al mateix Complex Esportiu Municipal Montigalà durant els horaris de funcionament del parc i emplenant el formulari d’inscripció que es pot descarregar a www.badalona.cat.