Un partit per obrir diferències

  0
  Bdn-lleida.jpg

  08/11/2014 – La visita aquest diumenge a Olot (16.30 h) suposarà un bon test per al Badalona. Per calibrar les possibilitats de l’equip a la lliga i, de pas, deixar enrere un possible rival. “És un partit important perquè si aconseguim guanyar donarem un cop damunt la taula, per enganxar-nos a la zona de dalt i deixar l’Olot a 9 punts”, apunta Manolo González, conscient que les diferències a la classificació són molt petites. Com a exemple, entre el Badalona (quart) i l’Olot (16è, en plaça de promoció de descens) només hi ha sis punts. Molt equilibri en una segona B on cada punt val el seu pes en or.

  La setzena posició dels olotins és en part enganyosa, perquè els d’Arnau Sala tenen, sobre el paper, potencial per estar més amunt. “De moment no els han sortit les coses, però és un equip amb nivell per estar a dalt” explica el tècnic escapulat, que a més avisa que és un camp dels difícils, “on de sempre la gent pressiona molt”.

  Per a aquest partit el Badalona recupera dues peces clau com Abraham i Toni Lao, després de complir partit de sanció. Manolo González no té cap lesionat, de manera que podrà comptar amb l’11 pràcticament de gala, amb Marcos, Sierra, Lulu, Vega, Fran Grima, Toni Lao, Prior, Carracedo, Raúl Torres, Manu Balda i Abraham.  Només Raúl Torres ha arrossegat molèsties però s’espera que pugui jugar. El perill és que hi ha tres jugadors amb 4 targetes grogues i a només una de la suspensió: Bermudo, Prior i Raul Torres.  Pel que fa al fitxatge d’un substitut per a Joan Grasa, baixa tot el curs, tot apunta que el Badalona s’esperarà ja a l’obertura del mercat d’hivern per fer alguna nova incorporació.  

  L’Olot afronta el partit amb les baixes de Musa, lesionat, i l’exescapulat Enric, sancionat. El tècnic Arnau Sala, per contra, recupera David López i Canal.