Un pas més cap a la tranquil.litat

0
    35

20/4/2015.- El Badalonès va aprofitar la visita del cuer per sumar una victòria, gràcies als triples i al rebot ofensiu, que l’acosta a la permanència a 3 jornades per acabar la fase regular.

El partit va comença amb dos triples que van donar els primers avantatges als dimonis. El control del rebot ofensiu permetia mantenir la distància.

L’Horta tenia problemes en estàtic però es va mantenir al partit gràcies als tirs lliures i al contraatac, 19-11.

Al segon quart els triples de Ferran Seriol van fer passar la barrera dels 10 punts d’avantatge. Marc Málaga va agafar el relleu anotador per arribar al descans 31-20.

Al tercer quart la diferència va arribar fins els 20 punts. Però quan el partit semblava decidit, els visitants van reaccionar amb un 4-14 en 4 minuts davant la desconnexió local, 48-39.

Un triple al final del tercer quart i un 8 a 2 de sortida als últims 10 minuts va frenar la retallada visitant. L’Horta ho va seguir intentant però 5 punts seguits de Málaga, amb esmaixada inclosa, i un triple de Jordi Jiménez van tancar el partit fins el 76-55, arrodonit per un triple del sub21 Bernat Freixenet.

Marc Màlaga amb 23 punts,12 rebots i 38 de valoració va ser el millor del patit, on també va destacar també Jordi Jimenez amb 15 punts i una sèrie de 5 de 7 en triples.

El Badalonès es manté setè a la classificació amb dues victòries de marge sobre la promoció a 3 jornades per acabar. Guanyar dissabte al Terrassa, a les 19h a La Plana, podria ser definitiu.

El Badalonès B aguanta

A Segona, l Badalonès B havia de superar la prova del Guinardó, un equip de mitja taula que ha posat en molts problemes els equips de dalt aquesta temporada.

Ho va tornar a fer a La Plana, sortint més concentrats i posant-se per davant gràcies a l’encert inicial.

Les males decisions en atac, les pilotes perdudes i el desencert en el tir exterior van fer que el Badalonès anés a remolc, pràcticament tot el partit.

El Guinardó tampoc va saber marxar al marcador i els errors van servir per a què els dimonis sempre es mantinguessin dins el partit amb desavantatges per sota dels 10 punts.

El revulsiu va arribar al parcial definitiu i amb una empenta en atac que va posar en problemes el rival.

A 2 minuts del final, el Badalonès es va posar per davant i va saber rematar un partit marcat per les decisions arbitrals protestades als dos costats.

L’equip va saber aguantar la pressió en un partit complicat i es torna a col.locar líder. 4 equips segueixen lluitant per pujar a primera i només queden tres jornades.

Dissabte a les 20.30h a Mollet penúltima prova.