Un Play Off per arribar al Play Off

  0
  MUR-JOV (1) (1).jpg

  03/05/2014
  Els verd-i-negres afronten el tram final de la temporada, amb 4 partits vitals en 15 dies

  Habitualment, quan arriba el Play Off pel títol és quan els equips es juguen la temporada. En el cas del FIATC Joventut la situació és diferent.

  Arribar a la postemproada seria un premi a la bona feina que estan fent els verd-i-negres, però per aconseguir aquest objectiu, cal fer un últim esprint.

  Aquest cop el terme esprint defineix millor que mai el tram final de la Penya, que jugarà 4 partits decisius en 14 dies. Un Play Off abans d’arribar al Play Off. L’equip és a un triomf del Cajasol, el 8è classificat, contra el que jugarà d’aquí a 4 jornades.

  Abans, el FIATC Joventut se la jugarà en una sola setmana contra el Múrcia a casa, el Bilbao a domicili entre setmana, i l’Estudiantes el cap de setmana del 10 i 11. Després d’aquest gruix de partits, i del test clau al camp del Cajasol on previsiblament s’hauran d’eixugar els 10 punts de desavantatge, la Penya tancarà la temporada rebent al València.

  El primer rival però, és el Múrcia de Marcelo Nicola. Els pimentoneros últimament n’han fet una de freda i una de calenta, i això els ha servit per agafar 3 victòries de marge i l’average contra el Manresa, el rival per no baixar.
  La seva irregularitat es tant intrínseca en ells mateixos, que contra el Manresa en el darrer partit estaven sent escombrats a la 1a meitat i van acabar guanyant d’11.

  Després d’unes jornades lesionat, han recuperat a Kim Tillie, un jugador que per la seva intimidació i mobilitat permet fer el joc ràpid i anàrquic que vol l’equip. Així doncs, la Penya haurà d’imposar la seva defensa si vol guanyar.