Un punt i dos penals fallats

  0
  407A5693.jpg

  19/03/2017 – El Badalona puntua en la seva visita a la ciutat esportiva del Mallorca després d'empatar a zero, en un partit marcat pels dos penals fallats pel conjunt escapulat.

  El Badalona puntua en la seva visita a la ciutat esportiva del Mallorca després d'empatar a zero, en un partit marcat pels dos penals fallats pel conjunt escapulat.

  Bon resultat contra el Mallorca B. El Bada continua sumant punts i demostrant com és de difícil fer-li gols. L'objectiu del play off segueix igual de prop, i amb una jornada menys, per bé que el València B, després de guanyar un partit boig a Gavà (4-5) és novament el tercer classificat. Això si, contra el filial mallorquinista la sensació, un cop acabat el partit, era més de decepció que no pas d'alegria per culpa dels dos penals que es van fallar durant la primera mitja hora del duel.

  Víctor García, en el minut 8, i Gerard Oliva, en el 28, van xutar a les mans del porter, Valens, des dels 11 metres després de ser objecte de falta a dins de l'àrea. Dues accions decisives que eleven a cinc els llançaments de penal, en vuit intents, aquesta temporada.

  Si durant els primers 45 minuts el Badalona va merèixer més que l'empat a zero, en la segona part, el partit es va equilibrar, però no hi va haver gols.

  Fitxa tècnica

  Mallorca B: Valens, Antoine, Pol, Raúl, One, Baba, Cortés, Serrano (Borja min.72), Caye (Sarmiento.79), Cedric, Ángel Sánchez (James min.55).

  Badalona: Morales, Fran Grima(Indiano min.79), Moyano, Aleix Coch, Musa; Toni Lao(Carlos min.73), Sergio Maestre; Moha(Vinicius min.53), Sandro, Víctor García; Gerard Oliva.

  Àrbitre: José Lax Franco (murcià). T.A: One, Cortes, Cedric, Pol i Baba, del Mallorca B, i a Aleix Coch i Víctor García, pel Badalona.