Un punt més a prop

  0
  partit.jpg

  10/04/2016 – El Badalona torna de les illes Balears amb un punt després d'un altre zero a zero amb el Llosetí. L'equip escapulat, que acaba amb un jugador menys per expulsió de Morgado, podia haver sentenciat en la primera part, però s'ha de conformar amb l'empat.

  El Badalona torna de les illes Balears amb un punt després d'un altre zero a zero amb el Llosetí. L'equip escapulat, que acaba amb un jugador menys per expulsió de Morgado, podia haver sentenciat en la primera part, però s'ha de conformar amb l'empat.

   

  Óscar Muñoz i Eugeni Valderrama van ser els dos futbolistes més destacats del primer temps. Tots dos van portar de corcoll la defensa del Llosetí que, potser per la pressió d'haver de guanyar per evitar el descens, va tremolar més del compte. El cas és que les ocasions es van succeir en la porteria de Mingo i que el més normal és que s'hagués arribat a la mitja part amb un clar avantatge escapulat.

  Després del descans, el Llosetí va portar el pes del partit i, tot i que no va arribar amb tant de perill a l'àrea rival com ho havia fet el Badalona, va fer lluir Morales un parell d'accions. Finalment, el marcador no es va moure i l'única incidència que cal subratllar és l'expulsió de Morgado per doble targeta groga, la segona en el moment de sortir del camp perquè havia de ser substituït.

  El punt aconseguit mantè el Badalona en el lloc catorzè, a quatre de la plaça de promoció i cinc del descens directe. Diumenge que ve, l'equip de Manolo González s'enfrontarà al Sabadell a la Nova Creu Alta. 

  Fitxa tècnica

   

  Llosetí: Mingo, Junior, Bibi, Mairata, Rigo, Cristian, Hector, Bernat Alomar, Joan Salva, Nico Baleani (Regis, 86') i Aitor.

   

  Badalona: Morales; Fran Grima, Amantini, Akrong, Enric Pi; Josemi Perona (Rubén Canelada, 60'), Carroza, Toni Lao; Morgado, Oscar Muñoz (Tendillo, 89') i Eugeni (Sekou, 80').