Un punt que val pujar fins al quart lloc (1-1)

0
    28

02/11/2014 – Empat a casa contra el líder (1-1) d’un Badalona que segueix sumant i que gràcies a aquest punt s’enfila al quart lloc de la classificació. Ni les absències per lesió de peces clau com Abraham i Toni Lao han aturat els de Manolo González, que han tingut les seves opcions en un partit de moltes alternatives.  És cert que el Lleida ha dominat territorialment i ha generat més ocasions de gol, però els escapulats han tornat a oferir una imatge consistent davant d’un dels poderosos de la categoria. Disputades 11 jornades els badalonins estan en posició de “play-off” d’ascens i a només 2 punts del liderat. Molt mèrit, el dels escapulats.

El partit no ha pogut començar millor pel Badalona, que ha recuperat una pilota a la frontal de l’àrea i Raúl Torres l’ha convertit en l’1-0, amb un xut ras ajustat al pal. Només s’havien jugat 4 minuts. Poc després el mateix Raúl Torres ha pogut fer el segon, quan ha guanyat l’esquena de la defensa en una pasada llarga i s’ha tornat a plantar davant de Pau Torres (7’). Aquest cop, però, el porter lleidatà ha evitat el 2-0 refusant la rematada del 10 escapulat.

Després d’aquest inici fulgurant del Badalona, que ha agafat desprevingut el Lleida, el partit ha entrat en una fase de clar domini visitant. Els d’Imanol Idiakez han començat a monopolitzar la possessió de la pilota i al minut 18 ha arribat el primer ensurt, amb un xut de Fornies que ha obligat a Marcos a lluir-se. Poc després, al 29, Miramón també ha estat a punt de fer l’1-1, en un xut creuat desviat un altre cop pel porter escapulat, però el gol del Lleida ha arribat finalment des del punt de penal (33’), quan l’àrbitre ha xiulat falta dins l’àrea per una càrrega d’Amantini a Diego Sánchez. El defensa escapulat segurament es podria haver estalviat entrar amb tanta força sobre el davanter lleidatà, que esperava una pilota penjada dins l'àrea, però també és cert que el criteri arbitral, a l’hora de jutjar a uns i altres, ha estat força discutible. Fuster  no ha perdonat des dels 11 metres (1-1).

En la represa el partit s’ha equilibrat més, amb el Badalona mantenint una mica més la possessió de la pilota per treure’s del damunt el domini territorial lleidatà. Tot i això, els visitants han tingut l’1-2 amb una rematada d’Albistegui al travesser. Poc després ha estat Cristian Carracedo qui ha replicat, amb un xut a la creueta.  El jove escapulat ha estat un dels millors en aquest segon temps, desbordant per la banda dreta i protagonitzant diverses accions de mèrit en uns bons minuts d’un Badalona que, malgrat tot, ha tornat a necessitar de l’aparició providencial de Marcos, desviant amb l'ajut del pal una rematada de cap enverinada d’Osado (75’). En els darrers minuts el partit ha estat més d’anada i tornada, fruit del cansament d’uns i altres, però el marcador ja no s’ha mogut.

FITXA TÈCNICA:

CF Badalona (1): Marcos, Lulu, Óscar Sierra, Amantini, Fran Grima, Prior, Carracedo, Álvaro Vega, Manu Balda (Matamala, 82’), Raúl Torres (Esteve, 88’) i Bermudo (Fran Bea, 72’).

Lleida Esportiu (1): Pau Torres, Pau Bosch, Raúl Fuster, Fragoso, Ekhi, Baquero, Fornies, Albistegui, Diego Sánchez (Eugeni, 82’), Miramón (Chupe, 90’) i Juan Osado.

Gols: 1-0 Raúl Torres (4’) i 1-1 Fuster, de penal (34’).

Àrbitre: Guillermo Cuadra Fernández (Col·legi Balear). Va ensenyar targetes grogues a Amantini, Prior, Álvaro Vega i Raúl Torres, del Badalona, i a Ekhi, del Lleida.