Un repàs i reconeixement a la història del Filmets engega la 40a edició del festival

  0
  escenari inaugural.JPG

  20/10/2014 – La 40a edició del FILMETS Badalona Film Festival va aixecar el teló la nit del passat divendres al Teatre Zorrilla amb una sessió retrospectiva de curtmetratges que havien guanyat la Venus a la millor pel·lícula o gènere al llarg dels més de 40 anys d'història del festival.

  La 40a edició del FILMETS Badalona Film Festival va aixecar el teló la nit del passat divendres al Teatre Zorrilla amb una sessió retrospectiva de curtmetratges que havien guanyat la Venus a la millor pel·lícula o gènere al llarg dels més de 40 anys d'història del festival. Els espectadors que van omplir de gom a gom la sala van poder gaudir de One, West Bank Story, Le Réveil, Father and Daugther, Divisón Azul, Instead of Abracadabra i Silent, metratges que abarquen des del 1981 fins al dia d’avui.

  La sessió va comptar amb actuacions musicals i molta animació de la mà de L'Oca Underground i la banda marseillesa Les Pompiers Pony Club. La inauguració ha estat un homenatge als fundadors del festival l’any 1971, i un reconeixement a totes les persones que han fet possible arribar a la fita de les 40 edicions.

  Coincidint amb la inauguració del festival, a les 21:30h es va inaugurar la Expo Vintage al Teatre Zorrilla, que es podrà visitar gratuïtament al primer pis del teatre Zorrilla fins al proper dissabte dia 25, i es podran descobrir les màquines del temps i els orígens del festival amb peces úniques de col·leccions particulars amb les quals s’han rodat i projectat moltes de les pel·lícules d’aquests 40 anys d’història.

   

  La gala inaugural, presentada per la periodista de TeleB Núria Rodríguez, va comptar amb la presència de personalitats i figures de molts àmbits, tant de la ciutat com de fora.