La plataforma X Guanyar Badalona es presenta a diferents barris de la ciutat

  0
  IMG_7259.JPG

  20/10/2014 – La bateria de trobades va començar divendres passat al barri de Sant Crist, l’associació veïnal del qual va acollir la primera assemblea de presentació.

  Fa unes setmanes que la plataforma socio-política sorgida arran de l’Ara És Demà d’ICV-EUiA va celebrar la seva segona assemblea general que va servir per establir les bases de la proposta i posar-la en marxa. Des de llavors, el col·lectiu ha donat els primers passos encaminats a formar una candidatura municipal per a les eleccions del proper maig. El següent moviment del seu calendari és visitar els diferents barris de la ciutat per presentar-se a veïns i veïnes.

   

  La bateria d’actes va començar divendres passat al barri de Sant Crist, l’associació veïnal del qual va acollir la primera assemblea de presentació. Prop de 50 persones van acudir a la sessió, que tenia com a objectius donar a conèixer el manifest de X Guanyar Badalona i constituir una comissió al barri per recollir les propostes dels veïns i veïnes de Sant Crist.

   

  Després de la presentació inicial, va haver torn de paraula obert en del que molts veïns van prendre part. Els organitzadors han valorat molt positivament l’acollida i participació del passat divendres.

   

  La propera assemblea tindrà lloc el divendres, dia 24 d’octubre, al barri de Sant Roc. També hi hauran trobades a Llefià i Montigalà. La següent assemblea general, després de les visites a diferents barris, serà el 22 de novembre.