Un rival ple de dubtes

  0
  44
  Bale.jpg

  25/10/2014 – El Badalona juga aquest diumenge al Collao contra l'Alcoià (17 h), un equip fet per lluitar pels primers llocs però que ha començat molt malament la lliga i és penúltim. 

  25/10/2014 – “L’equip es va fer per estar a dalt, però les coses no ens estan sortint”. Óscar Cano, tècnic de l’Alcoià, es mostrava resignat després de caure la setmana passada per 3-0 al camp de l’Hospitalet. Una derrota dolorosa que no ha fet més que augmentar els dubtes al voltant d’un equip construït per lluitar pel “playoff” però que ha començat molt malament la lliga (només dues victòries en nou jornades). A Alcoi hi ha moltes urgències i la sensació que contra el Badalona Cano s’estarà jugant la feina. Un escenari d’inestabilitat (l’Alcoià és penúltim) que el conjunt escapulat intentarà aprofitar demà diumenge (17 h) per pescar en un altre camp dels difícils, com ja va fer a Alacant. 
  “Hem de sortir forts i intentar marcar ràpid, per aprofitar els seus nervis; quan la dinàmica no és bona afecta a la confiança i qualsevol revés t’afecta molt més", explica Manolo González. El tècnic del Badalona, tot i això, avisa que aquestes urgències faran que l'Alcoià, a la vegada, surti "molt motivat per redreçar l’actual situació” i que caldrà que els seus homes estiguin molt atents en defensa. A més, cal recordar la dificultat que suposa guanyar al Collao. “Per plantilla tenen un molt bon equip i és un camp dels històrics, que el públic pressiona molt”, comenta l'entrenador escapulat, que finalment encara no podrà recuperar ni Fran Bea ni Manu Balda, que han tornat a quedar fora de la llista de convocats.