Una assemblea per liquidar el deute històric amb Tusgsal

  0
  image006.png

  29/09/2017 – El Badalona té l'oportunitat d'eixugar el seu deute històric amb Tusgsal en l'assemblea extraordinària que celebrarà dilluns que ve, a les 19 hores en primera convocatòria, al Rafaelhoteles. 

  El Badalona té l'oportunitat d'eixugar el seu deute històric amb Tusgsal en l'assemblea extraordinària que celebrarà dilluns que ve, a les 19 hores en primera convocatòria, al Rafaelhoteles. Precisament molt a prop d'allà, a l'Avinguda de Navarra, on el club escapulat va tenir casa seva entre el 1936 i el 2014, es troba el terreny que ofereix a l'empresa d'autobusos, exactament a la seva filial immobiliària (DITU), per liquidar la quantitat que li deu. Es tracta de la parcel·la que el Badalona va rebre en l'operació de permuta amb l'ajuntament, per la qual el consistori es va comprometre a construir l'estadi, que actualment tindria un valor per sota del deute i que és, aproximadament, una quarta part del total.

  La dació en pagament que dilluns se sotmetrà a l'aprovació dels socis badalonistes es completa amb la venda del camp de futbol de La Morera, en desús des de fa molts anys i on només es poden construir equipaments esportius, que permetrà al club pagar a l'administració els impostos propis d'una operació urbanística d'aquesta magnitud. Després de molts mesos de converses, aquest és l'acord al qual han arribat la directiva del Badalona i el consell d'administració de Tusgsal.

  Si, com és de preveure, la votació que tindrà lloc al Rafaelhoteles dóna llum verda a la proposta del club, l'empresa d'autobusos, que és una societat anònima laboral, la sotmetrà a l'aprovació de la seva assemblea, el 19 d'octubre. Abans de tres setmanes, doncs, podria quedar tancat un dels assumptes clau per al futur immediat del CF Badalona, que netejaria la seva economia, es trauria de sobre un llast que arrossega des del 2012 i podria iniciar la seva conversió en societat anònima esportiva.