Una badalonina aïllada en un creuer per alerta de coronavirus

  0

  La Marina Guerrero està veient les seves vacances dins un creuer pel Mediterrani alterades per una possible infecció a bord del coronavirus.

  El vaixell es trobava a les costes italianes fa només 24h, a Roma concretament, quan el personal de tripulació va procedir a realitzar controls de sanitat, segons ells rutinaris. “Ens arriben notícies des de fora sobre que hi ha una persona asiàtica i la seva parella aïllades”, denunciava la badalonina pel seu Twitter, demanant explicacions a la companyia Costa Cruceros

  Moments més tard, la Marina penjava un vídeo on es podia veure la coberta del vaixell amb molt poc trànsit humà i persones tapant-se la boca amb màscares. “Al menys estem tranquils, però quina falta de comunicació!”, assegurava la noia. També informava que sobre les 14h del migdia els hi havien informat que hi havia algú malalt, però no havien donat més detalls.

  Avui mateix, la família ha comunicat que les analítiques de coronavirus havien donat negatives i que el creuer continuarà la seva ruta fins dilluns.

  L’OMS declara l’emergència global
  El coronavirus de la Xina, que ha provocat un brot de pneumònia, ha deixat ja, almenys 213 morts i les autoritats sanitàries han elevat a més de 9.000 el número d’infectats.
  La major part dels casos es concentren a la ciutat de Wuhan (província de Hubei), però el virus ha sortit de la Xina i ja ha arribat a nombrosos països. Espanya confinarà 14 dies en un hospital a 21 ciutadans que han sortit ja de Wuhan.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí