FILMETS serà present al Marché du Film de Clermont-Ferrand

  0

  FILMETS Badalona Film Festival serà uns dels festivals que estarà present la propera setmana al Marché du Film de Clermont-Ferrand, el certamen de curtmetratges més important del món i que es fa cada any en aquesta ciutat francesa.

  Concretament, FILMETS participarà, juntament amb una vintena de festivals internacionals de referència en l’àmbit del curtmetratge, en les trobades professionals que es faran amb distribuïdors, productors i directors de curtmetratges provinents de tot el món.

  Únic representant espanyol

  FILMETS és l’únic festival cinematogràfic espanyol al que se li ha ofert la possibilitat de presentar-se en una sessió especialitzada i adreçada a professionals. Ser present al festival de Clermont-Ferrand i, sobretot, ser convidat a presentar les característiques del festival no està a l’abast de gaires certamens de curtmetratges.

  Durant dues hores, el director artístic del festival, Agustí Argelich, participarà el dilluns 3 de febrer en aquesta trobada i allà explicarà les característiques de FILMETS i de quina manera els autors de curts de tot arreu poden presentar les seves obres en aquest festival.

  L’accés a aquestes sessions és molt limitat i es fa únicament per inscripció i posterior invitació. Així, el director artístic de FILMETS participarà al costat de realitzadors, productors i distribuïdors de reconeguts festivals internacionals de curtmetratges d’arreu del món.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí