Una cinquantena de persones ballen zumba a favor de la lluita contra el TDAH

  0
  DSCF9230.JPG

  05/01/2016 – La Plataforma TDAH inicia l'any recollint 160 quilos d'aliments i 80 joguines, a més de fons econòmics per continuar amb les seves activitats.

  La Plataforma TDAH (Trastorn per Dèficit d'Atenció amb o sense Hiperactivitat) de Badalona ha volgut iniciar l'any a ritme de zumba, i és que el passat diumenge, 3 de gener, una cinquantena de persones de totes les edats es van congregar al passeig Marítim (al costat de la Piscina Municipal Mireia Belmonte) per seguir els passos dels monitors de Titania Club durant una hora i trenta minuts.

   

  La mastesclass tenia un objectiu solidari i va recollir 80 joguines per a la campanya Cap Nen Sense Joguina i 160 quilos d'aliments que s'han destinat al Banc d'Aliments de Badalona, a més dels 80 euros que es van recaptar gràcies a unes galetes solidàries que la plataforma va posar a la venda durant l'esdeveniment per continuar realitzant més activitats i conferències sobre el TDAH.

   

  La Plataforma TDAH és una associació sense ànim de lucre que es va crear l'any 2005 i que té com a finalitat assessorar, promoure la investigació i col·laborar en les àrees educatives, d'atenció social i científiques dels centres dedicats a l'estudi i atenció del Trastorn per Dèficit d'Atenció amb o sense Hiperactivitat. A més a més, també vetlla per la igualtat d'oportunitats i la no discriminació de les persones que pateixen aquest trastorn.