Una baralla multitudinària a Sant Roc acaba amb sis agents de policia ferits

  0
  73
  gub ferits.jpg

  05/01/2016 – Desenes de persones que feien una festa en un local es van encarar amb els agents, que van patir diferents contusions i fractures.

  Sis agents de la Guàrdia Urbana van resultar ferits fa uns dies durant una intervenció al barri de Sant Roc que va desembocar en una batalla multitudinària contra la policia. Van haver d’intervenir uns 30 efectius per atallar la situació i, dels sis lesionats, a quatre se’ls hi va haver de concedir la baixa laboral. Van ser detingudes tres persones.

   

  El relat va començar després que un cotxe se saltés un semàfor en vermell i la Guàrdia Urbana li demanés que s’aturés, la matinada del 31 de desembre. El vehicle es va donar a la fuga i es va dirigir al carrer Jerez de la Frontera, fins a un local on s’estava celebrant una festa. Els infractors del cotxe, en estat ebri, segons la policia, es van negar a identificar-se i les persones que van sortir dels baixos de l’establiment, una quarantena, es van encarar amb la policia.

   

  L’aldarull es va desencadenar i els reforços dels cossos de seguretat, tant Guàrdia Urbana com Mossos d’Esquadra, fins a una trentena en total, van acudir al lloc dels fets. Alguns agents van patir contusions a diferents parts del cos, cops d’ampolles i fractures. Les forces policials van aconseguir posar ordre en uns minuts, malgrat tot, i van detenir les tres persones que anaven al vehicle.