Una empresa badalonina crea una aplicació mòbil per a policies locals

    0

    22/02/2013 – La companyia va fabricar fa tres anys un sistema informàtic que usen 30 cossos de policia de Catalunya i de tot l'estat.

    Una empresa badalonina va idear fa tres anys un sistema informàtic pensat per facilitar tasques als cossos de policia local i vigilants. Es tracta del DRAGCLIC, Dispositiu de Recursos per Agents, que agilitza i facilita la recollida d’informació, i es divideix en diferents mòduls: personal, control de presència, quadrant, atestats, serveis… Els responsables de la companyia pensaven treballar dins l’àmbit català, però el programa va resultar tan exitós que van haver de traduir-ho al castellà i al gallec. Actualment, un total de 30 cossos policials de Catalunya i de tot l’estat l’utilitzen, entre ells la Guàrdia Urbana de Badalona.

     

    Aquest mes de febrer han anat més enllà i s’ha començat a distribuir la nova aplicació DRAGDroid per a telèfons mòbils i tablets per a policies locals usuàries del programari de gestió policial DRAG. Mitjançant la nova APP, els agents podran connectar amb la base de dades instal·lada a prefectura i consultar les novetats diàries en temps real, dates i llocs de successos, notícies i cronologies. L’empresa, a més, està treballant per donar als membres de les policies la possibilitat d’accedir també, a través del móvil, al seu quadrant d’hores. L’aplicació ja està disponible a la Play Store pel preu d’1€.