Una entitat badalonina envia prop de 5.000kg de roba, menjar i medicaments als refugiats del Sàhara

  0
  saharauis.jpg

  18/11/2015 – L’Esabar Saharaui va engegar una campanya solidària fa unes setmanes, quan la zona africana on viuen desenes de milers de refugiats van ser assolades per temporals de pluja.

  L’Associació Esabar Saharauí de Badalona enviarà un total de quasi 5.000 quilos de menjar , roba i medicaments als campaments de refugiats del Sàhara durant els propers dies. L’entitat badalonina va engegar una campanya solidària fa unes setmanes, quan la zona africana on viuen desenes de milers de refugiats van ser assolades per temporals de pluja que van causar grans danys als nuclis saharauís.

   

  La comitiva solidària sortirà properament de Vilanova, on totes les entitats solidàries de Catalunya, prop d’una setantena, estan portant el material i el menjar recollits. D’allà sortirà la caravana que creuarà fins a Argèlia en vaixell. Un cop a l’Àfrica, una ONG local recollirà els recursos i els distribuirà entre els campaments i les persones més necessitades. L’associació de cooperació de Badalona explica que el proper enviament es produirà de cara al febrer o al març.