Una entitat de La Salut recapta diners per portar els seus joves d’acampada

  0
  31
  fundacio salut alta.jpg

  06/07/2015 – La Fundació Salut Alta va iniciar aquest mes de juny la campanya #Motxilla2015, una iniciativa que pretén recaptar fons i finançar la primera acampada per als nens i nenes de l’entitat del barri de La Salut. 

  La Fundació Salut Alta va iniciar aquest mes de juny la campanya #Motxilla2015, una iniciativa que pretén recaptar fons i finançar la primera acampada per als nens i nenes de l’entitat del barri de La Salut. El projecte es llança després de l’èxit de les dues edicions anteriors, #Motxilla2013 i #Motxilla 2014, quan, en base a microdonacions, la institució va poder cobrir les mancances econòmiques de moltes famílies de la zona per tal que els nens i joves poguessin desenvolupar activitats estivals que els seus entorns no estan en disposició d’oferir.

   

  La idea és aconseguir un total de 5.000 euros a través de micromecenatge, sota el lema “Fer el pas a l’acampada”, per tal d’organitzar una sortida amb els nens d’entre 12 i 14 anys als Pirineus. La campanya va acompanyada d’un cartell que exposa explícitament la idea del pas de la ciutat a la muntanya i un vídeo promocional protagonitzat pels propis adolescents. De moment, a través de la plataforma migranodearena.org, la iniciativa ha recaptat més de 700 euros a falta d’un mes per a la finalització de la campanya.

   

  La Fundació La Salut Alta, sorgida l’any 2004 de la comunitat cristiana, té per finalitat l’atenció a infants, joves i adults, sobretot dels barris de La Salut i Llefià, que es troben en situació d’especial necessitat, la prevenció de les causes de l’exclusió social, i la disminució dels seus efectes, mitjançant activitats de promoció educativa i socio-cultural de la població